GNAC | Proiecte naţionale în derulare
149
page-template-default,page,page-id-149,page-parent,page-child,parent-pageid-11,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Proiecte naţionale în derulare

În cadrul acestei secţiuni vom prezenta, pe scurt, proiectele finanţate din diverse surse, cu beneficiari din România, pe care le considerăm relevante pentru asigurarea calităţii în educaţie şi formare profesională. Vom dedica un capitol special fiecărui proiect pe care îl considerăm a avea o relevanţă maximă pentru implementarea Recomandării EQAVET în România. La capitolul “Alte proiecte” vom enumera, doar, proiectele care abordează doar tangenţial şi / sau implicit Recomandarea EQAVET, dar care au relevanţă pentru asigurarea calităţii în educaţie şi formare profesională, în general. Acolo unde am putut, am adăugat şi legătura către pagina web a proiectului respectiv.

Desigur, lista acestor proiecte este, în mod inevitabil incompletă  şi subiectivă şi contăm pe cititorii acestui site pentru ca lista noastră să fie actualizată permanent.

Proiect EQAVET-NRP-RO 2023-2026

 

  • Perioada de derulare a proiectului: 01.09.2023 – 31.08.2026
  • Beneficiar: CNDIPT